PERKHIDMATAN AS-SYI'RA

Kembara Angkasa, PFSM menawarkan perkhidmatan melalui pendekatan ilmu Falak (Astronomi Islam) untuk sekolah, IPT, Politeknik, Kolej Komuniti, Institut-institut Latihan, Surau, Masjid & Kawasan Perumahan untuk menganjurkan program-program yang bermanfaat seperti:
* Ceramah/Kuliah Motivasi Falak * Cerapan Langit Malam (bulan, bintang, planet dll) * Cerapan matahari * Pameran falak @ sains * Bengkel, Seminar dan Kem Falak (Cth: Bengkel Arah Kiblat & Waktu Solat, Kem Motivasi Ahli Falak Muda dll) * Penentuan dan Semakan Arah Kiblat kediaman dan surau premis perniagaan.

Hubungi: 013 300 5006 - Emel: assyiradihati@gmail.com

ALBUM PHOTO MURAH & MUDAH

Thursday, 21 May 2015

Kembara Angkasa @ SMK Seksyen 1, Bandar Kinrara

Tarikh: 27 April 2015 (Isnin)
Program: Bulan Penghayatan Islam

Syukur Alhamdulillah diberi peluang untuk bersama-sama dengan warga SMK S1 BK kerana telah diberi peluang untuk merasmikan Bulan Penghayatan Islam anjuran Panitia Agama Islam. Sempena hari tersebut saya dijemput untuk berkongsi ilmu dan pengalaman bersama-sama pelajar berkaitan ilmu falak. Saya juga ditemani oleh sahabat saya Sdr. Mohd Hafiz dan Sdri Ros. Terima kasih atas sokongan yang diberikan dan kepada pihak sekolah atas jemputan yang amat bermakna ini. Inshaa Allah kita akan berjumpa lagi.

Terima kasih Ustaz Jamhari atas jemputan

Sahabat yang sentiasa memberikan sokongan

Perkongsian ilmu falak dengan adik-adik tingkatan 3

Terima kasih kerana sudi menjadi tetamu kami... 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...